Loading cart contents...
View Cart Checkout
Cart subtotal:

Retourneren

Het kan voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen houden. Wat de reden ook is, je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw locatie naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kun je jouw retour aanmelden via info@jk-scents.nl. Wanneer wij jouw gegevens voor de retourzending hebben ontvangen, zullen wij vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen van het teruggestuurde product terugstorten, mits het product reeds in goede orde ontvangen is.

Wij vragen alle retourzendingen voldoende te frankeren bij verzending. Vermeld bij de retourzending wel uw bankrekeningnummer en ordernummer, zodat wij de gemaakte kosten voor het verzenden aan je kunnen terugstorten.


Bestelling annuleren

Als je je bestelling wilt annuleren dan kan dat door een email te sturen naar info@jk-scents.nl. Vermeldt dan in je email het betreffende ordernummer. Je ontvangt dan van ons een bevestiging van de annulering (dit uiteraard onder de voorwaarde dat de bestelling nog niet is verzonden).

Bestelling wijzigen

Is er iets niet helemaal goed gegaan of wil je toch nog iets extra’s bestellen? Mail dan snel naar info@jk-scents.nl. Wij kunnen je bestelling dan, wanneer nog mogelijk, wijzigen.

Maatwerk

Maatwerk producten die je via ons koopt worden volgens de door jou ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

De waardering van www.jk-scents.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 13 reviews.